18/11/2021 18/11/2021 Μέλη της αντιπροσωπείας του ΟΑΣΕ για τον Νότιο Καύκασο με επικεφαλής την Ειδική Αντιπρόσωπο, κ. Ανίλκα Σόντερ, υποδέχθηκε χθες, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στην Τιφλίδα, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η κατάσταση στα κατεχόμενα εδάφη της Γεωργίας στην περιοχή του Νότιου Καυκάσου καθώς και η άμεση εξεύρεση ειρηνικών λύσεων για την επίλυση...
18 Νοεμβρίου, 2021 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2021 - 10:14

Στο επίκεντρο η κατάσταση στον Νότιο Καύκασο

Διαδώστε:
Στο επίκεντρο η κατάσταση στον Νότιο Καύκασο

Μέλη της αντιπροσωπείας του ΟΑΣΕ για τον Νότιο Καύκασο με επικεφαλής την Ειδική Αντιπρόσωπο, κ. Ανίλκα Σόντερ, υποδέχθηκε χθες, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στην Τιφλίδα, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η κατάσταση στα κατεχόμενα εδάφη της Γεωργίας στην περιοχή του Νότιου Καυκάσου καθώς και η άμεση εξεύρεση ειρηνικών λύσεων για την επίλυση των προβλημάτων.

Η κ. Σόντερ ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την υποδοχή κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειές του για την απελευθέρωση του Ζάζα Καχελάτζε.

Ο Προκαθήμενος την εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας εξήρε το έργο και τις προσπάθειες τις οποίες κάνουν οι διεθνείς οργανισμοί για την εξεύρεση λύσεων στα αδιέξοδα που οδηγείται πολλές φορές η κατάσταση στον Νότιο Καύκασο. Στην κ. Σρόντερ και τους συνοδούς της ευχήθηκε να έχουν δύναμη και υπομονή στο έργο τους και πάντα να εργάζονται για την εξεύρεση ειρηνικών λύσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων