18/04/2019 18/04/2019 Με τον πρόεδρο της Γερουσίας της Ιορδανίας και εκπρόσωπους της πολιτικής ζωής της Ιορδανίας συναντήθηκε στις 17 Απριλίου, ο Καθολικός Πατριάρχης της Γεωργίας, κ. Ηλίας . Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Ιορδανίας συζήτησαν με τον Πατριάρχη  Γεωργίας για την αναγκαιότητα ενίσχυσης των φιλικών σχέσεων μεταξύ Γεωργίας και Ιορδανίας. Ο Πρόεδρος της Γερουσίας της Ιορδανίας μετέφερε...
18 Απριλίου, 2019 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2019 - 11:56

Στο Πατρ. Γεωργίας εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Ιορδανίας

Διαδώστε:
Στο Πατρ. Γεωργίας εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Ιορδανίας

Με τον πρόεδρο της Γερουσίας της Ιορδανίας και εκπρόσωπους της πολιτικής ζωής της Ιορδανίας συναντήθηκε στις 17 Απριλίου, ο Καθολικός Πατριάρχης της Γεωργίας, κ. Ηλίας . Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Ιορδανίας συζήτησαν με τον Πατριάρχη  Γεωργίας για την αναγκαιότητα ενίσχυσης των φιλικών σχέσεων μεταξύ Γεωργίας και Ιορδανίας.

Ο Πρόεδρος της Γερουσίας της Ιορδανίας μετέφερε στον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Γεωργίας τις ευχές του Βασιλιά της Ιορδανίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων