01/10/2019 01/10/2019 Το Πατριαρχείο Γεωργίας επισκέφθηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Καναδά και ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Καναδού Πρωθυπουργού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Στεφάν Ντιόν, όπου είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Υποθέσεων, Μητροπολίτη Ζουγκντίντι και Τσαϊτσι κ. Γεράσιμο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, η κατάσταση στις κατεχόμενες...
01 Οκτωβρίου, 2019 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2019 - 9:18

Στο Πατρ. Γεωργίας ο εκπρόσωπος του Καναδά στην ΕΕ

Διαδώστε:
Στο Πατρ. Γεωργίας ο εκπρόσωπος του Καναδά στην ΕΕ

Το Πατριαρχείο Γεωργίας επισκέφθηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Καναδά και ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Καναδού Πρωθυπουργού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Στεφάν Ντιόν, όπου είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Υποθέσεων, Μητροπολίτη Ζουγκντίντι και Τσαϊτσι κ. Γεράσιμο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, η κατάσταση στις κατεχόμενες περιοχές της Γεωργίας,αλλά και ο ρόλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη ζωή της χώρας και η φιλοδοξία για ένταξη στην ΕΕ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων