15/05/2019 15/05/2019 Με τον Καθολικό Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία συναντήθηκαν στο Πατριαρχικό Μέγαρο, ο καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστος Καραγιάννης και φοιτητές Σχολής. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο Γεωργίας, ο κ. Καραγιάννης παρέδωσε στον Πατριάρχη το βιβλίο του που έχει γράψει σχετικά με την την Ιερουσαλήμ και το Πανάγιο Τάφο. Ο Πατριάρχης...
15 Μαΐου, 2019 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2019 - 11:09

Στο Πατρ. Γεωργίας ο καθηγητής Χρ. Καραγιάννης

Διαδώστε:
Στο Πατρ. Γεωργίας ο καθηγητής Χρ. Καραγιάννης

Με τον Καθολικό Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία συναντήθηκαν στο Πατριαρχικό Μέγαρο, ο καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστος Καραγιάννης και φοιτητές Σχολής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο Γεωργίας, ο κ. Καραγιάννης παρέδωσε στον Πατριάρχη το βιβλίο του που έχει γράψει σχετικά με την την Ιερουσαλήμ και το Πανάγιο Τάφο.

Ο Πατριάρχης από την πλευρά ευχαρίστησε τον Έλληνα καθηγητή για το σημαντικό του έργου και έδωσε τις ευλογίες του σε αυτόν και τους φοιτητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων