20/08/2021 21/08/2021 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Οζουργκέτι πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας Ιρακλί Γκαριμπασβίλι την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, ανήμερα της εορτής του Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (με το παλαιό εορτολόγιο). Ο Πρωθυπουργός και η συνοδεία του έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σεμοκμέντι κ. Ιωσήφ. Ο Σεβασμιώτατος...
20 Αυγούστου, 2021 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2021 - 0:48

Στον Άγιο Νικόλαο Οζουργκέτι ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας

Διαδώστε:
Στον Άγιο Νικόλαο Οζουργκέτι ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Οζουργκέτι πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας Ιρακλί Γκαριμπασβίλι την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, ανήμερα της εορτής του Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (με το παλαιό εορτολόγιο).

Ο Πρωθυπουργός και η συνοδεία του έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σεμοκμέντι κ. Ιωσήφ. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του στον Γεωργιανό Πρωθυπουργό και του εξέφρασε ευχές για επιτυχίες στα καθήκοντα του.

Ο Πρωθυπουργός Γκαριμπασβίλι συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Κάχα Κουτσάβα, τον Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου Αρτσίλ Ταλακβάτζε και τον εκπρόσωπο της τοπικής περιφερειακής αρχής Γκιόργκι Ουρουσάτζε.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων