19/09/2019 19/09/2019 Με τον Καθολικό Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο Γεωργίας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν τις εξελίξεις στον Ορθόδοξο κόσμο, καθώς και τα βασικά στοιχεία της πνευματικής ζωής. Επεσήμαναν επίσης την ανάγκη για εκπαίδευση και...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 20:12

Στον Πατρ. Γεωργίας ο Μητρ. Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Γεωργίας ο Μητρ. Ναυπάκτου

Με τον Καθολικό Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο Γεωργίας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν τις εξελίξεις στον Ορθόδοξο κόσμο, καθώς και τα βασικά στοιχεία της πνευματικής ζωής. Επεσήμαναν επίσης την ανάγκη για εκπαίδευση και τη σημασία της ασκητικής δράσης στον σύγχρονο κόσμο.

“Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Ιερόθεος είναι συγγραφέας περισσότερων από 100 βιβλίων και βρίσκεται στη Γεωργία για τρίτη φορά” καταλήγει η ανακοίνωση.

Χθες, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου βρέθηκε στην Θεολογική Ακαδημία Τιφλίδας όπου έδωσε διάλεξη με θέμα: «Ο ρόλος και η σημασία της Θεολογικής Εκπαίδευσης στον σύγχρονο κόσμο».

Ο κ. Ιερόθεος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία και την Εκκλησία της Γεωργίας για την πρόσκληση που του απέστειλαν προκειμένου να επισκεφθεί τη χώρα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων