03/03/2020 03/03/2020 Με τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στη χώρα του Αρμένιου Πρωθυπουργού, ενώ παραβρέθηκαν Αρχιερείς της Εκκλησίας της Γεωργίας και μέλη της αρμενικής αποστολής. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη φιλική σχέση μεταξύ των δυο λάων, στις τρέχουσες εξελίξεις στο διεθνές προσκήνιο, καθώς...
03 Μαρτίου, 2020 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2020 - 16:53

Στον Πατρ. Γεωργίας ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Γεωργίας ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας

Με τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στη χώρα του Αρμένιου Πρωθυπουργού, ενώ παραβρέθηκαν Αρχιερείς της Εκκλησίας της Γεωργίας και μέλη της αρμενικής αποστολής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη φιλική σχέση μεταξύ των δυο λάων, στις τρέχουσες εξελίξεις στο διεθνές προσκήνιο, καθώς επίσης και στη διατήρηση της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου.

“Ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για την υποδοχή, του ευχήθηκε να έχει υγεία και εξέφρασε την ελπίδα για στενώτερη συνεργασία μεταξύ των χωρών μας”, τονίζει η σχετική ανακοίνση του Πατριαρχείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων