30/08/2019 30/08/2019 Mε τον Πρόεδρο του Σουηδικού Κοινοβουλίου, κ. Andreas Norlens και μέλη της σουηδικής αντιπροσωπείας που βρίσκονται στην Γεωργία για επίσημη επίσκεψη, συναντήθηκε χθες 29 Αυγούστου ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η σημερινή κατάσταση στη Γεωργία και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα. Η σουηδική αντιπροσωπεία ενδιαφέρθηκε επίσης να...
30 Αυγούστου, 2019 - 9:06

Στον Πατρ. Ηλία ο πρόεδρος της σουηδικής βουλής

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Ηλία ο πρόεδρος της σουηδικής βουλής

Mε τον Πρόεδρο του Σουηδικού Κοινοβουλίου, κ. Andreas Norlens και μέλη της σουηδικής αντιπροσωπείας που βρίσκονται στην Γεωργία για επίσημη επίσκεψη, συναντήθηκε χθες 29 Αυγούστου ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η σημερινή κατάσταση στη Γεωργία και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.

Η σουηδική αντιπροσωπεία ενδιαφέρθηκε επίσης να μάθει για την ιστορία της Γεωργιανής Εκκλησίας και για το ρόλο της στη σημερινή κοινωνία.
Ο Καθολικός-Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας τους ενημέρωσε και σημείωσε ότι η τέχνη, ο πολιτισμός και η λογοτεχνία της χώρας βασίζονται στον Χριστιανισμό και ότι ο Χριστιανισμός έχει σώσει τη Γεωργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων