13/10/2021 14/10/2021 Συνάντηση με αντιπροσωπεία από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και συγκεκριμένα με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Τιμίου Σταυρού Αρχιεπίσκοπο Πέλλης κ. Φιλούμενο και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Άννης Αρχιμανδρίτη Μελέτιο, είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021. Οι δύο Καθηγούμενοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο στην έδρα...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2021 - 2:47

Καθηγούμενοι από τους Aγίους Τόπους στην Τιφλίδα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Καθηγούμενοι από τους Aγίους Τόπους στην Τιφλίδα (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση με αντιπροσωπεία από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και συγκεκριμένα με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Τιμίου Σταυρού Αρχιεπίσκοπο Πέλλης κ. Φιλούμενο και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Άννης Αρχιμανδρίτη Μελέτιο, είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.

Οι δύο Καθηγούμενοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο στην έδρα του Πατριαρχείου στην Τιφλίδα. Επίσης παρέστησαν ιερείς του Πατριαρχείου Γεωργίας, καθώς και ο Πρέσβης της Γεωργίας στο Ισραήλ Λάσα Ζβάνια.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι δραστηριότητες και ο ρόλος της Γεωργιανής κοινότητας στο Ισραήλ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Πέλλης κ. Φιλούμενος μετέφερε τους χαιρετισμούς και ένα δώρο από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ‘. Επίσης ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Γεωργίας για την υποδοχή και επισήμανε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σταθεί στο πλευρό των Γεωργιανών στους Αγίους Τόπους.

Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ έδωσε την ευλογία του στους δύο επισκέπτες και τους ευχαρίστησε για την προσοχή και το ενδιαφέρον τους για την Γεωργιανή κοινότητα.

 

 

 

 

 

  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων