21/02/2019 21/02/2019 Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, δέχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου τον το Μητροπολίτη Μπορισπόλ κ. Αντώνιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας και τον τον επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανικής Εκκλησίας (Πατριαρχείο Μόσχας). Η συνάντηση ήταν ανεπίσημη και στόχος της επίσκεψης ήταν η παροχή πληροφοριών σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία και η ενημέρωσή τους για...
21 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:01

Στον Πατριάρχη Γεωργίας για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Γεωργίας για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, δέχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου τον το Μητροπολίτη Μπορισπόλ κ. Αντώνιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας και τον τον επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανικής Εκκλησίας (Πατριαρχείο Μόσχας).

Η συνάντηση ήταν ανεπίσημη και στόχος της επίσκεψης ήταν η παροχή πληροφοριών σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία και η ενημέρωσή τους για τη θέση τους. 

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε μάλιστα το γεγονός ότι σε διάφορες εκκλησίες και περιοχές, δημιουργούνται συχνά συγγρούσεις ανάμεσα στους πιστούς, γεγονός που προκαλεί μεγάλη διαμάχη στην ενορία και στον κλήρο.

Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε τους φιλοξενούμενους και για άλλη μια φορά εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση και προέτρεψε τους φιλοξενούμενους να βοηθήσουν κι εκείνοι με τις προσευχές τους για να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να διατηρηθεί η ενότητα των Ορθοδόξων χριστιανών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων