15/09/2021 15/09/2021 Συνάντηση με μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου είχε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και μέλη της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου. Η επίσκεψη η οποία διοργανώθηκε από την Ένωση Φιλίας ΗΠΑ – Γεωργίας είχε ως στόχο την ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή. Μετά την ολοκλήρωση της...
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:54
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 9:58

Στον Πατριάρχη Γεωργίας μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Γεωργίας μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου

Συνάντηση με μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου είχε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και μέλη της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου.

Η επίσκεψη η οποία διοργανώθηκε από την Ένωση Φιλίας ΗΠΑ – Γεωργίας είχε ως στόχο την ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης τα μέλη του Κογκρέσου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη δια ζώσης επικοινωνία που είχαν με τον Προκαθήμενο της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας και τον ευχαρίστησαν για τη θερμή υποδοχή.

Ο Μακαριώτατος από τη πλευρά του εξέφρασε και αυτός με τη σειρά του ευχαριστίες τόσο για την επίσκεψη όσο και για τον διάλογο τον οποίο είχαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων