28/04/2021 28/04/2021 Συνάντηση γνωριμίας με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Γεωργίας Κάχα Κουτσάβα είχε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ στην έδρα του Πατριαρχείου στην Τιφλίδα, την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021. Κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας έδωσε την...
28 Απριλίου, 2021 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 11:51

Στον Πατριάρχη Γεωργίας ο νέος Πρόεδρος του Κοινοβουλίου

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Γεωργίας ο νέος Πρόεδρος του Κοινοβουλίου

Συνάντηση γνωριμίας με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Γεωργίας Κάχα Κουτσάβα είχε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ στην έδρα του Πατριαρχείου στην Τιφλίδα, την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021.

Κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας έδωσε την ευλογία του στον νέο Πρόεδρο του Κοινοβουλίου και του εξέφρασε παράλληλα τις ευχές του για δημιουργικό και αποδοτικό έργο για το καλό της χώρας.

Επίσης, στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Σενάκι και Τσχορόσκου κ. Σιό (Μουτζίρι), ο Πρύτανης της Πατριαρχικής Πνευματικής Ακαδημίας Τιφλίδας, Πρωτοσύγκελλος Γκιόργκι Ζβιαντάτζε και ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου Γεωργίας, Πρωτοπρ. Ανδρέας Τζαγμάϊτζε.

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων