19/07/2021 19/07/2021 Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Γεωργίας Ιρακλί Γκαριμπασβίλι είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Γεωργιανό λαό, όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός Γκαριμπασβίλι με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Είχα συνάντηση με τον Πατριάρχη μας. Μιλήσαμε για πολλά σημαντικά...
19 Ιουλίου, 2021 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2021 - 16:09

Συνάντηση Πατριάρχη Γεωργίας με τον Πρωθυπουργό Γκαριμπασβίλι

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Γεωργίας με τον Πρωθυπουργό Γκαριμπασβίλι

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Γεωργίας Ιρακλί Γκαριμπασβίλι είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Γεωργιανό λαό, όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός Γκαριμπασβίλι με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Είχα συνάντηση με τον Πατριάρχη μας. Μιλήσαμε για πολλά σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον λαό. Άκουσα τις συμβουλές του και τις απόψεις του, που είναι πάντα χρήσιμες και συνετές. Εύχομαι στον Μακαριώτατο υγεία και μακροζωία”, αναφέρει το μήνυμα του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων