30/04/2021 30/04/2021 Με την ευκαιρία της 30ης Απριλίου, Ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Γεωργίας, η οποία φέτος σηματοδοτεί και την 30η επέτειο της ίδρυσης τους, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β΄ υποδέχτηκε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας Τζουανσέρ Μπουρσουλάτζε, στην έδρα του Πατριαρχείου στην Τιφλίδα, την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021. Ο Υπουργός Άμυνας και...
30 Απριλίου, 2021 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 8:45

Στον Πατριάρχη Γεωργίας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Γεωργίας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Με την ευκαιρία της 30ης Απριλίου, Ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Γεωργίας, η οποία φέτος σηματοδοτεί και την 30η επέτειο της ίδρυσης τους, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β΄ υποδέχτηκε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας Τζουανσέρ Μπουρσουλάτζε, στην έδρα του Πατριαρχείου στην Τιφλίδα, την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021.

Ο Υπουργός Άμυνας και η συνοδεία του, αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Νταβίντ Σουχασβίλι και τον Υπαρχηγό του Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Ταξίαρχο Τζόνι Τατουνασβίλι, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Γεωργίας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, ο Μακαριώτατος συνεχάρη την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων και την επέτειο. Επίσης, έδωσε την ευλογία του στο σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, εκφράζοντας παράλληλα ευχές για επιτυχίες στο έργο που επιτελούν για την πατρίδα, ειρήνη και Καλή Ανάσταση.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων