04/11/2021 04/11/2021 Συνάντηση με την  Πρόεδρο της Γεωργίας, Σαλομέ Σουραμπισβίλι, είχε ο χθες ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας στην Πατριαρχική Κατοικία. Η κ. Σουραμπισβίλι έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τον Πατριάρχη κ.κ. Ηλία ενώ στη συντηση που είχαν χθες η συζήτηση επικεντρώθηκε σε τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη γεωργιανή κοινωνία. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν Ιεράρχες της Εκκλησίας της Γεωργίας...
04 Νοεμβρίου, 2021 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2021 - 9:19

Στον Πατριάρχη Ηλία η Πρόεδρος της Γεωργίας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ηλία η Πρόεδρος της Γεωργίας

Συνάντηση με την  Πρόεδρο της Γεωργίας, Σαλομέ Σουραμπισβίλι, είχε ο χθες ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας στην Πατριαρχική Κατοικία.

Η κ. Σουραμπισβίλι έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τον Πατριάρχη κ.κ. Ηλία ενώ στη συντηση που είχαν χθες η συζήτηση επικεντρώθηκε σε τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη γεωργιανή κοινωνία.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν Ιεράρχες της Εκκλησίας της Γεωργίας καθώς και ο Πρύτανης της Θεολογικής Ακαδημίας – Σεμιναρίου της Τιφλίδας, π. Γκεόργκι Ζβιατάντζε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων