30/12/2021 30/12/2021 Την ευχή του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία έσπευσε να λάβει νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Βουλής της Γεωργίας κ. Σαλβά Παπουασβίλι λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του. Ο κ. Παπουασβίλι μετέβη στην έδρα του Πατριαρχείου μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη του όπου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από τον Προκαθήμενο της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας. Οι...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 12:58

Στον Πατριάρχη Ηλία ο νέος Προέδρος της Βουλής της Γεωργίας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ηλία ο νέος Προέδρος της Βουλής της Γεωργίας

Την ευχή του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία έσπευσε να λάβει νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Βουλής της Γεωργίας κ. Σαλβά Παπουασβίλι λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Ο κ. Παπουασβίλι μετέβη στην έδρα του Πατριαρχείου μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη του όπου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από τον Προκαθήμενο της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας. Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και τόνισαν την ανάγκη συνεργασίας για το καλό της κοινωνίας.

Ο Μακαριώτατος από την πλευρά του προσέφερε μια εικόνα ως ευλογία στον Πρόεδρο της Βουλής δίνοντας μαζί και την ευχή του στον κ. Παπουασβίλι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων