14/04/2021 24/04/2021 Συλλυπητήρια επιστολή προς την Βασίλισσα Ελισάβετ, για τον χαμό του συζύγου της, Δούκα του Εδιμβούργου, Πρίγκιπα Φιλίππου, απέστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. “Εκ μέρους της Αυτοκεφάλου Ορθοδόξου Εκκλησίας της Γεωργίας και εμού προσωπικά, εκφράζω τα συλλυπητήρια μου για τον θάνατο του συζύγου σας, της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητος, Δούκα του Εδιμβούργου, στο πρόσωπο του οποίου...
14 Απριλίου, 2021 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2021 - 0:06

Συλλυπητήρια Πατριάρχη Γεωργίας στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Πατριάρχη Γεωργίας στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Συλλυπητήρια επιστολή προς την Βασίλισσα Ελισάβετ, για τον χαμό του συζύγου της, Δούκα του Εδιμβούργου, Πρίγκιπα Φιλίππου, απέστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’.

“Εκ μέρους της Αυτοκεφάλου Ορθοδόξου Εκκλησίας της Γεωργίας και εμού προσωπικά, εκφράζω τα συλλυπητήρια μου για τον θάνατο του συζύγου σας, της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητος, Δούκα του Εδιμβούργου, στο πρόσωπο του οποίου είχατε έναν άξιο και πιστό σύντροφο”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του, επισημαίνοντας παράλληλα ότι συμμετέχει στο πένθος της βασιλικής οικογένειας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

“Προσευχόμαστε για την ψυχή του Πρίγκιπα Φιλίππου και δεόμεθα στον Θεό να σας δώσει ψυχικό σθενός και πνευματική δύναμη για το καλό της βασιλικής οικογένειας και της χώρας σας”, καταλήγει ο Μακαριώτατος.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του εκλιπόντος είναι προγραμματισμένη να τελεστεί το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2021.

 

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων