11/05/2019 11/05/2019 Συνάντηση με τον Πρέσβη της Γεωργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο Τάμαρ Μπερουκασβίλι καθώς επίσης και άλλους διπλωμάτες που τον συνόδευαν είχε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Σύμφωνα με το Πατριαρχείο της Γεωργίας, η επίσκεψή τους πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διπλωματικής περιοδείας των φίλων της Γεωργίας. Οι πρεσβευτές ευχαρίστησαν τον Πατριάρχη κ.κ. Ηλία για τη συνάντηση και...
11 Μαΐου, 2019 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2019 - 8:20

Συνάντηση με διπλωμάτες είχε ο Πατρ. Γεωργίας

Διαδώστε:
Συνάντηση με διπλωμάτες είχε ο Πατρ. Γεωργίας

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Γεωργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο Τάμαρ Μπερουκασβίλι καθώς επίσης και άλλους διπλωμάτες που τον συνόδευαν είχε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Σύμφωνα με το Πατριαρχείο της Γεωργίας, η επίσκεψή τους πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διπλωματικής περιοδείας των φίλων της Γεωργίας. Οι πρεσβευτές ευχαρίστησαν τον Πατριάρχη κ.κ. Ηλία για τη συνάντηση και σημείωσαν ότι ο ρόλος της Εκκλησίας και η αγιότητά της στην ανάπτυξη της Γεωργίας είναι μεγάλος. Τόνισαν επίσης την στάση της Γεωργιανής Ορθοδόξου Εκκλησίας απέναντι σε διάφορες θρησκευτικές ομάδες, που επιτρέπει στους ανθρώπους με διαφορετικές πεποιθήσεις να ζουν ειρηνικά στη Γεωργία. Από την πλευρά του ο κ.κ. Ηλίας  ευχαρίστησε τους Πρέσβεις για την υποστήριξη της Γεωργίας και σημείωσε ότι :”η επίσκεψη θα ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς, οι οποίοι θα είναι χρήσιμοι για τις χώρες μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων