23/02/2019 23/02/2019 Με την πρέσβη της Λετονίας κ. Ingrida Levrentse συναντήθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στην ιδιαίτερα στενή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι δυο λαοί. Στη συνέχεια ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την Λετονία για την υποστήριξη της...
23 Φεβρουαρίου, 2019 - 19:13

Συνάντηση με την πρέσβη της Λετονίας είχε ο Πατρ. Γεωργίας

Διαδώστε:
Συνάντηση με την πρέσβη της Λετονίας είχε ο Πατρ. Γεωργίας

Με την πρέσβη της Λετονίας κ. Ingrida Levrentse συναντήθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στην ιδιαίτερα στενή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι δυο λαοί. Στη συνέχεια ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την Λετονία για την υποστήριξη της προς την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας. Με την σειρά της η κ. Levrentse αφού ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για την θερμή υποδοχή τον διαβεβαίωσε πως η Λετονία θα συνεχίσει να είναι ενεργός υποστηρικτής της Γεωργίας και στο μέλλον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων