11/04/2019 11/04/2019 Συνάντηση με τον Μπιτσίνα Ιβιγισβίλι, πρόεδρο του Κόμματος των Γεωργιανών Ονείρων, είχε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Ο Πατριάρχης καλωσόρισε αρχικά τον κ. Ιβιγιασβίλι ενώ ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών για επίκαιρα θέματα που απασχολούν την γεωργιανή κοινωνία όπως το δημογραφικό πρόβλημα και οι κοινωνικοοικονομική κατάσταση της Γεωργίας. Στη συνέχεια ο Πατριάρχης ξενάγησε τον...
11 Απριλίου, 2019 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2019 - 16:38

Συνάντηση Πατρ. Γεωργίας με αρχηγό κόμματος

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατρ. Γεωργίας με αρχηγό κόμματος

Συνάντηση με τον Μπιτσίνα Ιβιγισβίλι, πρόεδρο του Κόμματος των Γεωργιανών Ονείρων, είχε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Ο Πατριάρχης καλωσόρισε αρχικά τον κ. Ιβιγιασβίλι ενώ ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών για επίκαιρα θέματα που απασχολούν την γεωργιανή κοινωνία όπως το δημογραφικό πρόβλημα και οι κοινωνικοοικονομική κατάσταση της Γεωργίας. Στη συνέχεια ο Πατριάρχης ξενάγησε τον προσκεκλημένο στις εργασίες που επιτελούνται στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας, ενώ από την πλευρά του ο κ. Ιβιγισβίλι εξέφρασε την ετοιμότητα να χρηματοδοτήσει πλήρως τις εργασίες του ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων