20/02/2024 20/02/2024 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας συναντήθηκε σήμερα με Αρχιερείς για να συζητήσουν για την μάστιγα των ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η ανησυχητική αύξηση των χρηστών ναρκωτικών καθώς και η μείωση των ηλικιακών ομάδων που καταφεύγουν στα ναρκωτικά. Ακόμη τέθηκε στο τραπέζι το πρόβλημα της επιβολής των κανονισμών για την αντιμετώπιση της χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών....
20 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2024 - 15:05

Συνάντηση Πατριάρχη Γεωργίας με Αρχιερείς για την μάστιγα των ναρκωτικών

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Γεωργίας με Αρχιερείς για την μάστιγα των ναρκωτικών

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας συναντήθηκε σήμερα με Αρχιερείς για να συζητήσουν για την μάστιγα των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η ανησυχητική αύξηση των χρηστών ναρκωτικών καθώς και η μείωση των ηλικιακών ομάδων που καταφεύγουν στα ναρκωτικά. Ακόμη τέθηκε στο τραπέζι το πρόβλημα της επιβολής των κανονισμών για την αντιμετώπιση της χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών. Τέλος συζητήθηκαν θέματα οικογενειακής υποστήριξης και άλλα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων