31/07/2021 31/07/2021 Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Γεωργίας Κάχα Κουτσάβα είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021. Ο κ. Κουτσάβα, ο οποίος συνοδευόταν από μέλη της οικογένειας του, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο στην έδρα του Πατριαρχείου στην Τιφλίδα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε...
31 Ιουλίου, 2021 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 10:02

Συνάντηση Πατριάρχη Γεωργίας με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Γεωργίας με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Γεωργίας Κάχα Κουτσάβα είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021.

Ο κ. Κουτσάβα, ο οποίος συνοδευόταν από μέλη της οικογένειας του, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο στην έδρα του Πατριαρχείου στην Τιφλίδα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας έδωσε την ευλογία του στον  Πρόεδρο του Κοινοβουλίου και του εξέφρασε παράλληλα τις ευχές του για δημιουργικό και αποδοτικό έργο με γνώμονα το όφελος της χώρας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων