19/06/2019 19/06/2019 Αντιπρόσωποι διαφόρων θρησκειών συγκεντρώθηκαν στο Πατριαρχείο Γεωργίας με πρωτοβουλία του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση στη χώρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν τα θέματα που σχετίζονται με τα πρόσφατα γεγονότα ενόψει της Παρέλασης των ΛΟΑΤ, και σημειώθηκε ότι η βία και η προπαγάνδα της αμαρτίας είναι απαράδεκτες για τις παραδοσιακές...
19 Ιουνίου, 2019 - 11:43

Συνάντηση θρησκευτικών ηγετών στη Γεωργία

Διαδώστε:
Συνάντηση θρησκευτικών ηγετών στη Γεωργία

Αντιπρόσωποι διαφόρων θρησκειών συγκεντρώθηκαν στο Πατριαρχείο Γεωργίας με πρωτοβουλία του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση στη χώρα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν τα θέματα που σχετίζονται με τα πρόσφατα γεγονότα ενόψει της Παρέλασης των ΛΟΑΤ, και σημειώθηκε ότι η βία και η προπαγάνδα της αμαρτίας είναι απαράδεκτες για τις παραδοσιακές θρησκείες.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας, της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας, της μουσουλμανικής κοινότητας και της εβραϊκής κοινότητας. Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να αναπτύξουν κοινή έκκληση για την προώθηση της ειρήνης και της προστασίας των παραδοσιακών αξιών στη χώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων