21/03/2019 21/03/2019 Με τον Αμερικανό Πρέσβη στη χώρα, κ. Ρος Γουίλσον, συναντήθηκε στις 21 Μαρτίου, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ. Ηλίας. Ο Πατριάρχης μίλησε για την κατάσταση της χώρας και τόνισε την αναγκαιότητα ειρηνικής επιστροφής των κατεχόμενων εδαφών και ευχαρίστησε τις ΗΠΑ για τη στήριξη της Γεωργίας. Ο κ. Ρ Γουίλσον παρατήρησε ότι ο ρόλος της Ορθόδοξης...
21 Μαρτίου, 2019 - 14:14

Συνάντηση του Πατρ. Γεωργίας με τον Αμερικανό Πρέσβη

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατρ. Γεωργίας με τον Αμερικανό Πρέσβη

Με τον Αμερικανό Πρέσβη στη χώρα, κ. Ρος Γουίλσον, συναντήθηκε στις 21 Μαρτίου, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ. Ηλίας.

Ο Πατριάρχης μίλησε για την κατάσταση της χώρας και τόνισε την αναγκαιότητα ειρηνικής επιστροφής των κατεχόμενων εδαφών και ευχαρίστησε τις ΗΠΑ για τη στήριξη της Γεωργίας.

Ο κ. Ρ Γουίλσον παρατήρησε ότι ο ρόλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη ζωή των Γεωργιανών είναι σημαντικό . Εξέφρασε τη σταθερή του θέση όσον αφορά την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας και είπε ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη Γεωργία προς αυτήν την κατεύθυνση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων