12/09/2020 12/09/2020 Η τελευταία συνεδρίαση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Πατριαρχικής Πνευματικής Ακαδημίας και Ιεροσπουδαστηρίου της Τιφλίδας στην Γεωργία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Ο Πρωτοσύγκελλος Δρ. Γκιόργκι Ζβιαντάτζε, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και Πρύτανης της Ακαδημίας, συνεχάρη τα μέλη του Συμβουλίου για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους και την επιτυχή ολοκλήρωση των εισαγωγικών εξετάσεων. Από...
12 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2020 - 23:28

Συνεδρίασε το Επιστ. Συμβούλιο της Πατριαρχικής Πνευμ. Ακαδημίας Τιφλίδας

Διαδώστε:
Συνεδρίασε το Επιστ. Συμβούλιο της Πατριαρχικής Πνευμ. Ακαδημίας Τιφλίδας

Η τελευταία συνεδρίαση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Πατριαρχικής Πνευματικής Ακαδημίας και Ιεροσπουδαστηρίου της Τιφλίδας στην Γεωργία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Πρωτοσύγκελλος Δρ. Γκιόργκι Ζβιαντάτζε, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και Πρύτανης της Ακαδημίας, συνεχάρη τα μέλη του Συμβουλίου για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους και την επιτυχή ολοκλήρωση των εισαγωγικών εξετάσεων. Από την πλευρά τους, τα μέλη επισήμαναν ότι οι εισαγωγικές εξετάσεις διεξήχθησαν σε πλαίσιο υψηλού ακαδημαϊκού και επιστημονικού επιπέδου, εκκλησιαστικής σκέψης και πνευματικότητας.

Επίσης, σημειώθηκε ότι τους τελευταίους μήνες, με βάση την έρευνα του προσωπικού της Ακαδημίας, δημοσιεύθηκαν μερικές από τις πιο σημαντικές αρχαίες γεωργιανές μεταφράσεις των μεγάλων Βυζαντινών Πατέρων της Εκκλησίας.

Τέλος, το Επιστημονικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα της ημερομηνίας έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους, το οποίο ξεκινά συνήθως στις 14 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο φέτος, και με την ευλογία του Πατριάρχου Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’, η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους και ο σχετικός αγιασμός ορίστηκε για την 1η Οκτωβρίου 2020.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων