26/07/2022 27/07/2022 Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων προσφύγων από την Ουκρανία συνεχίζει να στέκεται το Πατριαρχείο Γεωργίας. του Νίκου Οικονόμου / ope.gr   Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη κ.κ. Ηλία Β’ η Κίνηση Νέων του Πατριαρχείου Γεωργίας «Δαβιτιάνι» ξεκίνησε την υλοποίηση της δεύτερης φάσης της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας σε πρόσφυγες που έχουν καταφύγει στη χώρα εξαιτίας του...
26 Ιουλίου, 2022 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2022 - 1:52

Συνεχής στήριξη του Πατριαρχείου Γεωργίας σε πρόσφυγες από την Ουκρανία

Διαδώστε:
Συνεχής στήριξη του Πατριαρχείου Γεωργίας σε πρόσφυγες από την Ουκρανία

Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων προσφύγων από την Ουκρανία συνεχίζει να στέκεται το Πατριαρχείο Γεωργίας.

  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

 

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη κ.κ. Ηλία Β’ η Κίνηση Νέων του Πατριαρχείου Γεωργίας «Δαβιτιάνι» ξεκίνησε την υλοποίηση της δεύτερης φάσης της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας σε πρόσφυγες που έχουν καταφύγει στη χώρα εξαιτίας του πολέμου που μαίνεται Ουκρανία.

Στο πλαίσιο αυτό, από τις 25 Ιουλίου τέθηκε σε λειτουργία κέντρο παροχής ενημέρωσης και ανθρωπιστικής βοήθειας στην ενορία της Αγίας Τριάδος Τιφλίδας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Πατριαρχείο Γεωργίας, «όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε οποιαδήποτε μορφή – είτε πρόκειται για τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα ή άλλα απαραίτητα είδη, τα οποία θα ταξινομηθούν και θα διανεμηθούν από εθελοντές της “Δαβιτιάνι” και της οργάνωσης “Η Ουκρανία μας”».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι με την οικονομική υποστήριξη του Διεθνoύς Ανθρωπιστικού Οργανισμού “International Orthodox Christian Charities” αγοράστηκαν 1000 κουπόνια αλυσίδας σούπερ μάρκετ αξίας 100 ευρώ, τα οποία θα διανεμηθούν σε πρόσφυγες από την Ουκρανία που ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες: έγκυες γυναίκες, ανύπαντρες μητέρες, οικογένειες με μικρά παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα άνω των 60 ετών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων