19/04/2019 19/04/2019 Μια ειδική επιτροπή για την αντιμετώπιση της βίας και του μίσους που πηγάζουν από διάφορες ομιλίες και προβολές που παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζική Ενημέρωσης, προχώρησε το Πατριαρχείο της Γεωργίας. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Πατριαρχείου π. Ανδρέας Γιαχμάτζε αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς η Εκκλησία και συγκεκριμένα τόνισε: “Η ειδική επιτροπή...
19 Απριλίου, 2019 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019 - 16:26

Σύσταση Επιτροπής για την αντιμετώπιση της βίας από το Πατρ. Γεωργίας

Διαδώστε:
Σύσταση Επιτροπής για την αντιμετώπιση της βίας από το Πατρ. Γεωργίας

Μια ειδική επιτροπή για την αντιμετώπιση της βίας και του μίσους που πηγάζουν από διάφορες ομιλίες και προβολές που παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζική Ενημέρωσης, προχώρησε το Πατριαρχείο της Γεωργίας. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Πατριαρχείου π. Ανδρέας Γιαχμάτζε αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς η Εκκλησία και συγκεκριμένα τόνισε: “Η ειδική επιτροπή έχει συσταθεί. Η ομάδα αποτελείται από εκπροσώπους του Πατριαρχείου, ΜΚΟ και άλλους ενδιαφερόμενους. Σκοπεύουμε να αναλύσουμε τη διεθνή εμπειρία πώς να ρυθμίσουμε τον τηλεοπτικό χώρο, για να αποφύγουμε την επιθετικότητα, τη βία και την αισχρολογία που προέρχονται από εκεί”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων