21/06/2022 21/06/2022 Η 65η ομαδική βάπτιση νηπίων την οποία έχει ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.  Όπως αναφέρει το Πατριαρχείο περίπου 1.600 παιδιά έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα και προστέθηκαν στην μακρά λίστα που πλέον αριθμεί 44.000 βαπτίσεις με την ευλογία του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία, ο οποίος...
21 Ιουνίου, 2022 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2022 - 9:59

Τιφλίδα: Με την ευχή του Πατριάρχη Ηλία η 65η ομαδική βάπτιση νηπίων

Διαδώστε:
Τιφλίδα: Με την ευχή του Πατριάρχη Ηλία η 65η ομαδική βάπτιση νηπίων

Η 65η ομαδική βάπτιση νηπίων την οποία έχει ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα. 

Όπως αναφέρει το Πατριαρχείο περίπου 1.600 παιδιά έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα και προστέθηκαν στην μακρά λίστα που πλέον αριθμεί 44.000 βαπτίσεις με την ευλογία του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία, ο οποίος ευχήθηκε στα νέα μέλη της εκκλησίας μέσω των γονιών τους.

“Δόξα τον Θεό! Συγχαρητήρια για αυτήν την ένδοξη ημέρα – ολόκληρη η Γεωργία είναι χαρούμενη σήμερα! Ο Θεός να έχει καλά τους αναδόχους, ο Θεός να ευλογεί τις οικογένειές τους. Ο Χριστός βάφτισε 1600 παιδιά. Είθε ο Κύριος να δώσει δύναμη στο έθνος, ο Κύριος να ευλογήσει το έθνος μας με την ειρήνη του”, ευχήθηκε ο Προκαθήμενος της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων