16/04/2021 16/04/2021 Τον Πρόεδρο της Αρμενίας Αρμέν Σαρκισιάν υποδέχτηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β΄ στην έδρα του Πατριαρχείου στην Τιφλίδα την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021. Ο Πρόεδρος Σαρκισιάν και η συνοδεία του έτυχε θερμής υποδοχής από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Γεωργίας. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν οι φιλικές...
16 Απριλίου, 2021 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 18:13

Τιφλίδα: Στο επίκεντρο η ειρήνη στον Καύκασο

Διαδώστε:
Τιφλίδα: Στο επίκεντρο η ειρήνη στον Καύκασο

Τον Πρόεδρο της Αρμενίας Αρμέν Σαρκισιάν υποδέχτηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β΄ στην έδρα του Πατριαρχείου στην Τιφλίδα την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Ο Πρόεδρος Σαρκισιάν και η συνοδεία του έτυχε θερμής υποδοχής από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Γεωργίας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν οι φιλικές σχέσεις των δύο χωρών, καθώς και οι γενικότερες διεθνείς εξελίξεις.

Ο Μακαριώτατος τόνισε την αναγκαιότητα να επικρατήσει η ειρήνη στην περιοχή του Καυκάσου αλλά και στον κόσμο γενικότερα.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Αρμενίας ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Γεωργίας για την υποδοχή και εξέφρασε την ελπίδα για περαιτέρω ενίσχυση των φιλικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων