02/06/2019 02/06/2019 Την ημέρα άφιξης της Αγίας Νίνας στη χώρα πριν από περίπου 1700 χρόνια πανηγύρισαν χθες στο Πατριαρχείο της Γεωργίας. Στο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας τελέστηκε Πατριαρχική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία. Στην ομιλία του ο κ.κ. Ηλίας τόνισε: “Σήμερα κυριαρχεί μεγάλη χαρά στο Πατριαρχείο μας διότι έχουμε την τιμή να πανηγυρίζουμε την...
02 Ιουνίου, 2019 - 12:18

Τίμησαν την Αγία Νίνα στο Πατρ. Γεωργίας

Διαδώστε:
Τίμησαν την Αγία Νίνα στο Πατρ. Γεωργίας

Την ημέρα άφιξης της Αγίας Νίνας στη χώρα πριν από περίπου 1700 χρόνια πανηγύρισαν χθες στο Πατριαρχείο της Γεωργίας. Στο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας τελέστηκε Πατριαρχική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία. Στην ομιλία του ο κ.κ. Ηλίας τόνισε: “Σήμερα κυριαρχεί μεγάλη χαρά στο Πατριαρχείο μας διότι έχουμε την τιμή να πανηγυρίζουμε την έλευση της Αγίας Νίνας στην πατρίδα μας. Αυτό μπορεί να συνέβη πριν 1700 χρόνια, ήταν αρκετό όμως να μεταδώσει τη χριστιανική πίστη στο λαό μας.  Δοξάστε τον Κύριο και ευχαριστήστε τον Κύριο για αυτή τη μεγάλη χάρη. Όλα αυτά έγιναν με τη χάρη του Θεού. Ο Θεός είναι μαζί μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων