06/01/2022 06/01/2022 Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας της Γεωργίας, κ. Σαλόμε Ζουραμπισβίλι, πραγματοποιήθηκε δεξίωση στην Πατριαρχική Κατοικία στην Τιφλίδα με αφορμή τη συμπλήρωση 89 ετών από την γέννηση του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία. Τον Μακαριώτατο επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν ο Πρωθυπουργός της χώρας, Ηρακλί Γκαριμπασβίλι, άνθρωποι της πολιτικής, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, κληρικοί αλλά και απλή πιστοί....
06 Ιανουαρίου, 2022 - 9:33

Την ευχή του σε όλη τη Γεωργία έδωσε ο Πατριάρχης Ηλίας

Διαδώστε:
Την ευχή του σε όλη τη Γεωργία έδωσε ο Πατριάρχης Ηλίας

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας της Γεωργίας, κ. Σαλόμε Ζουραμπισβίλι, πραγματοποιήθηκε δεξίωση στην Πατριαρχική Κατοικία στην Τιφλίδα με αφορμή τη συμπλήρωση 89 ετών από την γέννηση του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία.

Τον Μακαριώτατο επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν ο Πρωθυπουργός της χώρας, Ηρακλί Γκαριμπασβίλι, άνθρωποι της πολιτικής, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, κληρικοί αλλά και απλή πιστοί.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης όσοι παραβρέθηκαν ευχαρίστησαν τον Πατριάρχη Γεωργίας για τις υπηρεσίες του στη χώρα και τον λαό και του ευχήθηκαν υγεία και μακροζωία.

Από την πλευρά του ο Προκαθήμενος της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος δίνοντας την ευχή του σε ολόκληρη τη Γεωργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων