13/08/2019 13/08/2019 Για τις μεγάλες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, τα διδάγματα του παρελθόντος και το παράδειγμα των προγόνων, μίλησε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ. κ. Ηλίας. “Θέλω να πω δυο λόγια για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας σήμερα. Το παρελθόν πρέπει να είναι ο δάσκαλός μας, πρέπει να μάθουμε τι να κάνουμε και τι...
13 Αυγούστου, 2019 - 8:40

“Το παρελθόν είναι ο δάσκαλός μας”

Διαδώστε:
“Το παρελθόν είναι ο δάσκαλός μας”

Για τις μεγάλες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, τα διδάγματα του παρελθόντος και το παράδειγμα των προγόνων, μίλησε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ. κ. Ηλίας.
“Θέλω να πω δυο λόγια για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας σήμερα. Το παρελθόν πρέπει να είναι ο δάσκαλός μας, πρέπει να μάθουμε τι να κάνουμε και τι να μην κάνουμε” δηλώνει σε μήνυμά του.

Και προσθέτει: “Περάσαμε δύσκολες στιγμές, πολέμους, ταραχές, αλλά διατηρήσαμε την αληθινή πίστη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ευχαριστούμε τον Κύριο. Και σήμερα ζούμε σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να αντέξουμε”.

“Θέλω να δώσω ιδιαίτερη προσοχή στη νεολαία μας. Οι νέοι άνθρωποι είναι έξυπνοι, σοφοί, αλλά οι κακές δυνάμεις προσπαθούν να απομακρύνουν τη νέα γενιά από τον Θεό. Ελπίζω ότι οι νέοι μας θα υπομείνουν τις δοκιμασίες και θα ανταποκριθούν κατάλληλα στις σημερινές προκλήσεις” υπογραμμίζει και καταλήγει: “Το μέλλον είναι στα χέρια των νέων μας. Μην προσπαθήσετε να μιμηθείτε άλλους, πάρτε παράδειγμα από τους προγόνους μας”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων