05/03/2020 05/03/2020 Στο θέμα του κορωνοϊού και την ανησυχία που έχει ανακύψει αναφορικά με την Θεία Κοινωνία, αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου Γεωργίας, Πρωτοπρεσβύτερος Ανδρέα Τζαγμάιτζε. Με δηλώσεις του στο InterpressNews, τονίζει ότι “μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε συζήτηση για αλλαγές στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Όποιος έχει αρκετή εμπειρία στην εκκλησιαστική ζωή γνωρίζει...
05 Μαρτίου, 2020 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2020 - 18:39

Το Πατρ. Γεωργίας για τον Covid-19 και τη Θεία Κοινωνία

Διαδώστε:
Το Πατρ. Γεωργίας για τον Covid-19 και τη Θεία Κοινωνία

Στο θέμα του κορωνοϊού και την ανησυχία που έχει ανακύψει αναφορικά με την Θεία Κοινωνία, αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου Γεωργίας, Πρωτοπρεσβύτερος Ανδρέα Τζαγμάιτζε. Με δηλώσεις του στο InterpressNews, τονίζει ότι “μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε συζήτηση για αλλαγές στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Όποιος έχει αρκετή εμπειρία στην εκκλησιαστική ζωή γνωρίζει ότι δεν πρέπει να φοβάται από μια τέτοια ασθένεια” προσθέτοντας ότι “η Θεία Κοινωνία θεραπεύει”

Επισημαίνει ωστόσο ότι “είναι απαραίτητο να προστατευόμαστε και να τηρούμε προσεκτικά τους κανόνες προσωπικής υγιεινής και να ακολουθούμε τις συστάσεις των γιατρών”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων