01/10/2019 01/10/2019 Μία ακόμα εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος “Πράσινη Γεωργία” πραγματοποιήθηκε στην χώρα με τις ευλογίες του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία. Στο νέο πάρκο αναψυχής που δημιουργήθηκε πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση στην οποίοι μεταξύ άλλων συμμετείχαν Ιερείς της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Φυτεύτηκαν περισσότερα από 500 δενδρύλλια σφενδάμου, πεύκου, ελιάς και άλλων δέντρων. Το Πατριαρχείο Γεωργίας συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα...
01 Οκτωβρίου, 2019 - 9:50

Το Πατρ. Γεωργίας συμμετέχει στην “Πράσινη Γεωργία”

Διαδώστε:
Το Πατρ. Γεωργίας συμμετέχει στην “Πράσινη Γεωργία”

Μία ακόμα εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος “Πράσινη Γεωργία” πραγματοποιήθηκε στην χώρα με τις ευλογίες του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία.

Στο νέο πάρκο αναψυχής που δημιουργήθηκε πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση στην οποίοι μεταξύ άλλων συμμετείχαν Ιερείς της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Φυτεύτηκαν περισσότερα από 500 δενδρύλλια σφενδάμου, πεύκου, ελιάς και άλλων δέντρων.

Το Πατριαρχείο Γεωργίας συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα “Πράσινη Γεωργία” που έχει ως στόχο να καλλιεργήσει την οικολογική συνείδηση αλλά και να προωθεί πρωτοβουλίες δενδροφύτευσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων