22/08/2023 22/08/2023 Σε μια διαφορετικού είδους κατασκήνωση είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν 800 παιδιά από διάφορες περιοχές της Γεωργίας κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Συγκεκριμένα κατόπιν κοινής πρωτοβουλίας του Υπουργείου Άμυνας, του Υπουργείου Παιδείας και Επιστημών και του Πατριαρχείου Γεωργίας, πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα στρατιωτικής καλοκαιρινής κατασκήνωσης με σκοπό την καλλιέργεια στη νεολαία του πατριωτικού φρονήματος, της δημοτικότητας...
22 Αυγούστου, 2023 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 16:50

Το Πατριαρχείο Γεωργίας επενδύει στην καλλιέργεια του πατριωτικού φρονήματος

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Γεωργίας επενδύει στην καλλιέργεια του πατριωτικού φρονήματος

Σε μια διαφορετικού είδους κατασκήνωση είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν 800 παιδιά από διάφορες περιοχές της Γεωργίας κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα κατόπιν κοινής πρωτοβουλίας του Υπουργείου Άμυνας, του Υπουργείου Παιδείας και Επιστημών και του Πατριαρχείου Γεωργίας, πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα στρατιωτικής καλοκαιρινής κατασκήνωσης με σκοπό την καλλιέργεια στη νεολαία του πατριωτικού φρονήματος, της δημοτικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης της κατασκήνωσης στους χώρους της στρατιωτικής ακαδημίας «Γκιόργκι Αντσουκελίτζε» στην πόλη Κοτζόρι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα παιδιά έλαβαν πιστοποιητικά και δώρα. Επίσης εκτέθηκαν έργα που δημιουργήθηκαν από παιδιά με θέμα τους εθνικούς ήρωες της Γεωργίας και τον Γεωργιανό στρατό.

Εκ μέρους του Πατριαρχείου Γεωργίας παρέστησαν ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων Διάκονος π. Γκούραμ Τσαρελασβίλι και ο Διάκονος π. Γιάκομπ Μακνιασβίλι.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Υφυπουργοί Άμυνας Γκρίγκολ Γκιοργκάτζε, και Παιδείας και Επιστημών Ταμάρ Μακχαρασβίλι, οι οποίοι τόνισαν την σημασία της καλλιέργειας του πατριωτικού φρονήματος και της ευαισθητοποίησης της νέας γενιάς για την ιστορία της Γεωργίας και των Γεωργιανών ηρώων. Επίσης ευχαρίστησαν το Πατριαρχείο Γεωργίας και ιδιαίτερα την Υπηρεσία Δημοσίων Σχέσεων για την σημαντική συμβολή της στην υλοποίηση του προγράμματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων