25/07/2022 25/07/2022 Σαράντα πέντε (45) νέοι και νέες από την Γεωργία, την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν συμμετέχουν στο πρόγραμμα με την ονομασία «Η νεολαία για την ειρήνη στο Νότιο Καύκασο» που υλοποιείται το διάστημα 21-30 Ιουλίου 2022 υπό την αιγίδα του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Λάζαρος» του Πατριαρχείου Γεωργίας και με την στήριξη του Ελβετικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού “HEKS-EPER”....
25 Ιουλίου, 2022 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2022 - 15:45

Το Πατριαρχείο Γεωργίας επενδύει στην ειρήνη

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Γεωργίας επενδύει στην ειρήνη

Σαράντα πέντε (45) νέοι και νέες από την Γεωργία, την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν συμμετέχουν στο πρόγραμμα με την ονομασία «Η νεολαία για την ειρήνη στο Νότιο Καύκασο» που υλοποιείται το διάστημα 21-30 Ιουλίου 2022 υπό την αιγίδα του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Λάζαρος» του Πατριαρχείου Γεωργίας και με την στήριξη του Ελβετικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού “HEKS-EPER”.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε τακτική βάση από το 2007 και στόχος του είναι η προώθηση και η ενίσχυση της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Καυκάσου μέσω της ενεργής συμμετοχής της νέας γενιάς σε δραστηριότητες που διενεργούνται στο πλαίσιο καλοκαιρινών κατασκηνώσεων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, παιχνίδια, προβολές ταινιών και συζητήσεις με θέματα όπως η ανεκτικότητα, η ισότητα και η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Επίσης, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν γνώσεις σχετικά με τα ήθη και τα έθιμα των χωρών τους, να διδαχθούν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, να παρακολουθήσουν μαθήματα Γεωργιανής, Αρμενικής και Αζερικής γλώσσας, καθώς και να αναπτύξουν δεξιότητες ομαδικής εργασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων