24/12/2019 27/12/2019 Ευρεία σύσκεψη για τα τυχερά παιχνίδια πραγματοποιήθηκε στο Πατριαρχείο Γεωργίας, μετά από πρωτοβουλία του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία, ο οποίος έχει επανειλημμένως εκφράσει την ανησυχία του για την μάστιγα αυτή κυρίως στις ημέρες των εορτών. Στη σύσκεψη μετείχαν ο τοποτηρητής και σύνθρονος του Πατριάρχη, Μητροπολίτης Σενάκι κ. Σιό, εκπρόσωποι της UNICEF, μέλη του κοινοβουλίου,...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2019 - 12:57

Το Πατριαρχείο Γεωργίας για τα τυχερά παιχνίδια

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Γεωργίας για τα τυχερά παιχνίδια

Ευρεία σύσκεψη για τα τυχερά παιχνίδια πραγματοποιήθηκε στο Πατριαρχείο Γεωργίας, μετά από πρωτοβουλία του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία, ο οποίος έχει επανειλημμένως εκφράσει την ανησυχία του για την μάστιγα αυτή κυρίως στις ημέρες των εορτών.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο τοποτηρητής και σύνθρονος του Πατριάρχη, Μητροπολίτης Σενάκι κ. Σιό, εκπρόσωποι της UNICEF, μέλη του κοινοβουλίου,  ψυχολόγοι κι άλλοι ειδικοί επιστήμονες.

Εξετάστηκαν τα προβλήματα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εξαρτημένοι από τα τυχερά παιχνίδια και τα μέλη των οικογενειών τους. Όλοι συμφώνησαν ότι λόγω της ανησυχητικής κατάστασης στη χώρα, είναι απαραίτητο να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα και να εφαρμοστούν νομοθετικές αλλαγές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων