08/08/2020 08/08/2020 Συνάντηση εργασίας με την επικεφαλής του γραφείου του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό (UNFP), στη Γεωργία, Λέλα Μπακράτζε, πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Σιό, «τοποτηρητής» «σύνθρονος» του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία. Στη συνάντηση συζητήθηκε η συνεργασία μεταξύ του διεθνούς Οργανισμού και του Πατριαρχείου για την ενδοοικογενειακή βία, τους γάμους ανήλικων κοριτσιών και άλλα αρνητικά...
08 Αυγούστου, 2020 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2020 - 10:00

Το Πατριαρχείο Γεωργίας για την ενδοοικογενειακή βία

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Γεωργίας για την ενδοοικογενειακή βία

Συνάντηση εργασίας με την επικεφαλής του γραφείου του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό (UNFP), στη Γεωργία, Λέλα Μπακράτζε, πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Σιό, «τοποτηρητής» «σύνθρονος» του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η συνεργασία μεταξύ του διεθνούς Οργανισμού και του Πατριαρχείου για την ενδοοικογενειακή βία, τους γάμους ανήλικων κοριτσιών και άλλα αρνητικά φαινόμενα, που αντιμετωπίζει η οικογένεια ως το βασικό στήριγμα της κοινωνίας στη Γεωργία σήμερα. Έμφαση δόθηκε στη μεγάλη σημασία που μπορούν να διαδραματίσουν οι θρησκευτικοί σύλλογοι για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων