14/06/2019 14/06/2019 Την έντονη αντίδρασή του για την προγραμματισμένη παρέλαση των ΛΟΑΤ (Gay Pride) στην Τιφλίδα εκφράζει με ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο της Γεωργίας. “Ο τρόπος ζωής που ακολουθούν οι ΛΟΑΤ είναι η αμαρτωλός και έτσι έρχεται σε αντίθεση τόσο με τη χριστιανική πίστη όσο και με τις διδασκαλίες των παραδοσιακών θρησκειών και των ηθικών αξιών εν...
14 Ιουνίου, 2019 - 12:32

Το Πατριαρχείο Γεωργίας για την Παρέλαση των ΛΟΑΤ

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Γεωργίας για την Παρέλαση των ΛΟΑΤ

Την έντονη αντίδρασή του για την προγραμματισμένη παρέλαση των ΛΟΑΤ (Gay Pride) στην Τιφλίδα εκφράζει με ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο της Γεωργίας.

“Ο τρόπος ζωής που ακολουθούν οι ΛΟΑΤ είναι η αμαρτωλός και έτσι έρχεται σε αντίθεση τόσο με τη χριστιανική πίστη όσο και με τις διδασκαλίες των παραδοσιακών θρησκειών και των ηθικών αξιών εν γένει” αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

“Δυστυχώς, ορισμένες ομάδες ΛΟΑΤ και οι υποστηρικτές τους παρέχουν πληροφορίες σε ξένες χώρες, ότι είναι βαθιά καταπιεσμένες και διωγμένες στη Γεωργία. Θέλουν έτσι να προβάλουν τη δραστηριότητά τους ως αγώνα κατά των διακρίσεων και στην πραγματικότητα προωθούν τον τρόπο ζωής τους”.

Το Πατριαρχείο Γεωργίας υπογραμμίζει ότι το γεγονός αυτό εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο και καλεί την κυβέρνηση να το αποτρέψει.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων