08/05/2019 08/05/2019 Δύο χιλιάδες δέντρα φυτεύτηκαν με τις ευλογίες του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία σε μια μεγάλη έκταση στα περίχωρα της Τιφλίδας. Η δεντροφύτευση στηρίζεται από το Πατριαρχικό Ίδρυμα “Φτιάχνοντας τη Γεωργία” σε συνεργασία με τον Δήμο της Τιφλίδας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος της Τιφλίδας Καχά Καλάτζε, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Giorgi Tkemaladze, ο...
08 Μαΐου, 2019 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2019 - 11:58

Το Πατριαρχείο Γεωργίας “πρασινίζει” τη χώρα

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Γεωργίας “πρασινίζει” τη χώρα

Δύο χιλιάδες δέντρα φυτεύτηκαν με τις ευλογίες του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία σε μια μεγάλη έκταση στα περίχωρα της Τιφλίδας.
Η δεντροφύτευση στηρίζεται από το Πατριαρχικό Ίδρυμα “Φτιάχνοντας τη Γεωργία” σε συνεργασία με τον Δήμο της Τιφλίδας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος της Τιφλίδας Καχά Καλάτζε, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Giorgi Tkemaladze, ο βουλευτής Davit Sokhadze, ο υφυπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος και Γεωργίας, καθώς και ο Χωροεπίσκοπος του Πατριάρχη, Μητροπολίτης Αχαλτσίχε και Τάο Κλαρτζέτι, κ. Θεόδωρος.

Επίσης, έλαβαν μέρος υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ειδικής Προστασίας, 15 πανεπιστημιακές σχολές μεταξύ των οποίων η Θεολογική Ακαδημία της Τιφλίδας, στρατιώτες και οικογένειες.

Το Πατριαρχείο Γεωργίας ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει ενεργά τις δεντροφυτεύσεις σε όλη τη χώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων