12/08/2022 13/08/2022 Το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Λάζαρος» του Πατριαρχείου Γεωργίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Επιστημών της χώρας, συνεχίζει να επενδύει στην ειρήνη υλοποιώντας σειρά δραστηριοτήτων και προγραμμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, από τις 3 έως 11 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή κατασκήνωση με την συμμετοχή νέων από τη Γεωργία και τη Οσετία στην Πατριαρχική κατοικία που βρίσκεται...
12 Αυγούστου, 2022 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 16:24

Το Πατριαρχείο Γεωργίας συνεχίζει να επενδύει στην ειρήνη

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Γεωργίας συνεχίζει να επενδύει στην ειρήνη

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Λάζαρος» του Πατριαρχείου Γεωργίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Επιστημών της χώρας, συνεχίζει να επενδύει στην ειρήνη υλοποιώντας σειρά δραστηριοτήτων και προγραμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, από τις 3 έως 11 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή κατασκήνωση με την συμμετοχή νέων από τη Γεωργία και τη Οσετία στην Πατριαρχική κατοικία που βρίσκεται κοντά στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.

Στόχος της κατασκήνωσης ήταν η καλλιέργεια της καλής θέλησης και των φιλικών σχέσεων μεταξύ των νέων από την Γεωργία και την Οσετία, η γνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων για την κουλτούρα των δύο πλευρών, καθώς και η θεμελίωση σχέσεων εμπιστοσύνης.

Κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης, οι νέοι και οι νέες συμμετείχαν στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων το οποίο περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, παιχνίδια γνώσεων και αθλοπαιδιές.

Να σημειωθεί ότι από το 2019 μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 150 νέοι και νέες από την Γεωργία και την Οσετία συμμετείχαν στα προγράμματα «ειρηνευτικού χαρακτήρα» του ιδρύματος, τα οποία θα συνεχιστούν έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων