20/11/2020 20/11/2020 Συλλυπητήρια για την εκδημία του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου προς την Ιερά Σύνοδο της Σερβικής Εκκλησίας έστειλε και το Πατριαρχείο Γεωργίας. Στο μήνυμα αναφέρονται τα εξής: «Εκ μέρους της Εκκλησίας της Γεωργίας και εγώ, εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την κοίμηση του αείμνηστου Αρχιεπισκόπου Πεκίου, Μητροπολίτη Βελιγραδίου και Καρλοβικίου Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου. Για 10...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2020 - 18:45

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Γεωργίας για τον μακαριστό Σερβίας

Διαδώστε:
Το συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Γεωργίας για τον μακαριστό Σερβίας

Συλλυπητήρια για την εκδημία του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου προς την Ιερά Σύνοδο της Σερβικής Εκκλησίας έστειλε και το Πατριαρχείο Γεωργίας.

Στο μήνυμα αναφέρονται τα εξής:

«Εκ μέρους της Εκκλησίας της Γεωργίας και εγώ, εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την κοίμηση του αείμνηστου Αρχιεπισκόπου Πεκίου, Μητροπολίτη Βελιγραδίου και Καρλοβικίου Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου. Για 10 χρόνια υπήρχε πνευματικός ηγέτης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, η οποία διακρίνεται πάντα από το ζήλο της για την πίστη, τα χαρίσματα και τη συμβολή των προκαθημένων της.

Ενώνουμε τις προσευχές μας για την αθάνατη ψυχή του μακαριστού Ειρηναίου, ώστε ο Κύριος να τον τάξει «ἐν σκηναῖς δικαίων» και να φέρει ειρήνη στη σερβική εκκλησία»

Ηλίας Β’

ο Πατριάρχης πάσης Γεωργίας»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων