26/04/2022 26/04/2022 Με μέριμνα και απόφαση του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία το Χριστός Ανέστη ακούστηκε σε όλα τα περεκκλήσια των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας.  Όπως αναφέρει το Πατριαρχείο Γεωργίας στο πλαίσιο της λαμπρής εορτής του Πάσχα, τελέστηκαν πανηγυρικές ακολουθίες σε όλους τους ναούς και τα παρεκκλήσια των Καταστημάτων Κράτησης της γεωργιανής επικράτειας. Ο Μακαριώτατος κ.κ. Ηλίας έστειλε...
26 Απριλίου, 2022 - 11:00

Το Χριστός Ανέστη ακούστηκε στις φυλακές της Γεωργίας

Διαδώστε:
Το Χριστός Ανέστη ακούστηκε στις φυλακές της Γεωργίας

Με μέριμνα και απόφαση του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία το Χριστός Ανέστη ακούστηκε σε όλα τα περεκκλήσια των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας. 

Όπως αναφέρει το Πατριαρχείο Γεωργίας στο πλαίσιο της λαμπρής εορτής του Πάσχα, τελέστηκαν πανηγυρικές ακολουθίες σε όλους τους ναούς και τα παρεκκλήσια των Καταστημάτων Κράτησης της γεωργιανής επικράτειας.

Ο Μακαριώτατος κ.κ. Ηλίας έστειλε στα παιδιά των φυλακών ανηλίκων αλλά και στις γυναικείες φυλακές πασχαλινά αυγά, λαμπάδες και βιβλία μαζί με τις αναστάσιμες ευχές του.

Κατά καιρούς ο Προκαθήμενος της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας στηρίζει όσους βρίσκονται στις φυλακές ενδυναμώνοντας τους με τον λόγο του και δίνοντας συμβουλές για τη ζωή τους μετά την αποφυλάκιση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων