19/02/2024 19/02/2024 Μέλη του Διεθνούς Φιλανθρωπικού Ιδρύματος του Πατριάρχη Γεωργίας “Revival and Development of Spirituality, Science and Culture”, επισκέφθηκαν σήμερα τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία στην έδρα του Πατριαρχείου. Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε παρουσιάστηκε ο απολογισμός των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος την τελευταία περίοδο, τα τρέχοντα έργα και τα μελλοντικά σχέδια. Ο Μακαριώτατος έδωσε σε όλους...
19 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:56
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2024 - 19:37

Τον Πατριάρχη Γεωργίας επισκέφθηκαν μέλη του Διεθνούς Φιλανθρωπικού Ιδρύματος για την Πνευματικότητα, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό

Διαδώστε:
Τον Πατριάρχη Γεωργίας επισκέφθηκαν μέλη του Διεθνούς Φιλανθρωπικού Ιδρύματος για την Πνευματικότητα, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό

Μέλη του Διεθνούς Φιλανθρωπικού Ιδρύματος του Πατριάρχη Γεωργίας “Revival and Development of Spirituality, Science and Culture”, επισκέφθηκαν σήμερα τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία στην έδρα του Πατριαρχείου.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε παρουσιάστηκε ο απολογισμός των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος την τελευταία περίοδο, τα τρέχοντα έργα και τα μελλοντικά σχέδια. Ο Μακαριώτατος έδωσε σε όλους την ευλογία του, τους συνεχάρη για το έργο τους, και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να γίνουν περισσότερα στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι το Διεθνές Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ιδρύθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2005, ημέρα μνήμης του Αγίου Δαυίδ βασιλειά της Γεωργίας, στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος.

Μία από τις δράσεις του Ιδρύματος είναι να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της χώρας και στην ενίσχυση της εθνικής-κρατικής συνείδησης.

 

Πηγή: patriarchate.ge

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων