11/09/2023 11/09/2023 Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας πλήττει και τη Γεωργία. Τρεις  άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τις πλημμύρες και κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, οι οποίες μάλιστα έρχονται να προστεθούν στις πλημμύρες στη τουριστική ορεινή πόλη Σόβι, τον περασμένο μήνα, όταν 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κατολισθήσεις. Με αφορμή αυτό το τραγικό συμβάν...
11 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 21:04

Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία στην Γεωργία – Συλλυπητήριο Μήνυμα του Πατριάρχη

Διαδώστε:
Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία στην Γεωργία – Συλλυπητήριο Μήνυμα του Πατριάρχη

Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας πλήττει και τη Γεωργία. Τρεις  άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τις πλημμύρες και κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, οι οποίες μάλιστα έρχονται να προστεθούν στις πλημμύρες στη τουριστική ορεινή πόλη Σόβι, τον περασμένο μήνα, όταν 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κατολισθήσεις.

Με αφορμή αυτό το τραγικό συμβάν ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα και έκανε έκκληση για προσευχή και ειρήνη στην περιοχή.

Το μήνυμα του Πατριάρχη Γεωργίας:

“Μαζί με άλλες χώρες του κόσμου, οι φυσικές καταστροφές έπληξαν και τη Γεωργία. Οι άφθονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν πολλές ζημιές στο Καχέτι, αλλά αυτό που συνέβη στη Γκουρία αυτές τις μέρες ήταν στην πραγματικότητα συνέχεια της τραγωδίας των Σόβι.

Λυπούμαστε βαθιά για τον θάνατο των αγοριών Tornike Chkhartishvili και Yuri (Gyorgi) Gujabidze, καθώς και της Tinatin Rukhadze, που σκοτώθηκαν από την κατολίσθηση.

Θα κάνουμε προσευχές για τις αθάνατες ψυχές τους, ώστε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός να δώσει στους δίκαιους τόπο ανάπαυσης και να δώσει εσωτερική δύναμη στα μέλη της οικογένειας και τους συγγενείς τους να ξεπεράσουν αυτόν τον πόνο και να ενισχύσουν την πίστη τους.

Είθε ο Θεός να ευλογεί τη Γκουρία, τους κατοίκους της και όλη τη Γεωργία με ειρήνη.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων