18/06/2022 18/06/2022 Oλοκληρώθηκε χθες, 17 Ιουνίου 2022, το πρώτο διαθρησκευτικό πρωτάθλημα σκάκι στη Γεωργία, το οποίο διοργάνωσε η Κρατική Υπηρεσία Θρησκευτικών Υποθέσεων και η Γεωργιανή Σκακιστική Ομοσπονδία. Στο τουρνουά συμμετείχαν εκπρόσωποι θρησκευτικών οργανώσεων της Γεωργίας, τόσο κληρικοί όσο και λαϊκοί. Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα Η Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία συμμετείχε στο πρωτάθλημα με τον Μητροπολίτη Βάνι και Μπαγτάτι κ....
18 Ιουνίου, 2022 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 11:05

Τρίτη θέση για το Πατριαρχείο Γεωργίας σε διαθρησκευτικό τουρνουά σκάκι

Διαδώστε:
Τρίτη θέση για το Πατριαρχείο Γεωργίας σε διαθρησκευτικό τουρνουά σκάκι

Oλοκληρώθηκε χθες, 17 Ιουνίου 2022, το πρώτο διαθρησκευτικό πρωτάθλημα σκάκι στη Γεωργία, το οποίο διοργάνωσε η Κρατική Υπηρεσία Θρησκευτικών Υποθέσεων και η Γεωργιανή Σκακιστική Ομοσπονδία. Στο τουρνουά συμμετείχαν εκπρόσωποι θρησκευτικών οργανώσεων της Γεωργίας, τόσο κληρικοί όσο και λαϊκοί.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Η Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία συμμετείχε στο πρωτάθλημα με τον Μητροπολίτη Βάνι και Μπαγτάτι κ. Αντώνιο και άλλους 5 κληρικούς, οι οποίοι τα πήγαν αρκετά καλά! Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πατριαρχείου Γεωργίας κατέλαβε την τρίτη θέση. Στους νικητές απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία από τον πρόεδρο της Κρατικής Υπηρεσίας Θρησκευτικών Υποθέσεων και τον πρόεδρο της Γεωργιανής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να εισαγάγει μαθήματα σκάκι στα γεωργιανά σχολεία από την επόμενη σχολική χρονιά βασίζεται στη νέα πρωτοβουλία της Κρατικής Υπηρεσίας Θρησκευτικών Υποθέσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων