27/08/2019 27/08/2019 Το Δημοτικό Ταμείο Ανάπτυξης της Γεωργίας εκτελεί πολιτιστικό εξωραϊσμό σε τουριστικές ζώνες στο Δήμο Τικμπούλι, μέσα στον οποίο περιλαμβάνεται και η Μονή Μοτσαμέτα. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών της Γεωργίας, το έργο χρηματοδοτείται από την Παγκόσμια Τράπεζα και το κόστος του είναι περίπου 1,4 εκατομμύρια GEL. Τα έργα προβλέπουν την ενίσχυση των τοίχων πέριξ της...
27 Αυγούστου, 2019 - 19:46

Βελτιωτικά έργα σε ιστορική Μονή της Γεωργίας

Διαδώστε:
Βελτιωτικά έργα σε ιστορική Μονή της Γεωργίας

Το Δημοτικό Ταμείο Ανάπτυξης της Γεωργίας εκτελεί πολιτιστικό εξωραϊσμό σε τουριστικές ζώνες στο Δήμο Τικμπούλι, μέσα στον οποίο περιλαμβάνεται και η Μονή Μοτσαμέτα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών της Γεωργίας, το έργο χρηματοδοτείται από την Παγκόσμια Τράπεζα και το κόστος του είναι περίπου 1,4 εκατομμύρια GEL.

Τα έργα προβλέπουν την ενίσχυση των τοίχων πέριξ της Μονής, την κατασκευή πάρκινγκ, την εγκατάσταση συστημάτων σύστημα επικοινωνίας και ασφάλειας καθώς επίσης τουαλέτες για τους επισκέπτες.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της τουριστικής υποδομής, η οποία θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων