18/06/2019 18/06/2019 Με νέα ανακοίνωσή του Πατριαρχείο Γεωργίας καλεί τις αρχές της χώρας -έστω και την ύστατη στιγμή- να ακυρώσουν τις εκδηλώσεις που αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο στην Τιφλίδα με αφορμή την εβδομάδα “υπερηφάνειας των ΛΟΑΤ” “Το Πατριαρχείο της Γεωργίας αισθάνθηκε τον κίνδυνο κι έκανε μια προληπτική δήλωση πριν από αρκετές ημέρες” αναφέρεται στη ανακοίνωση και...
18 Ιουνίου, 2019 - 8:45

“Χρησιμοποιούν τους ΛΟΑΤ για να καταστρέψουν την Εκκλησία”

Διαδώστε:
“Χρησιμοποιούν τους ΛΟΑΤ για να καταστρέψουν την Εκκλησία”

Με νέα ανακοίνωσή του Πατριαρχείο Γεωργίας καλεί τις αρχές της χώρας -έστω και την ύστατη στιγμή- να ακυρώσουν τις εκδηλώσεις που αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο στην Τιφλίδα με αφορμή την εβδομάδα “υπερηφάνειας των ΛΟΑΤ”

“Το Πατριαρχείο της Γεωργίας αισθάνθηκε τον κίνδυνο κι έκανε μια προληπτική δήλωση πριν από αρκετές ημέρες” αναφέρεται στη ανακοίνωση και προστίθεται: “Σήμερα είναι σαφές ότι κάποιοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την μικρή ομάδα των ΛΟΑΤ για ορισμένους σκοπούς. Κι ένας από αυτούς είναι να καταστραφεί το όνομα της Εκκλησίας”.

“Το γεγονός είναι ότι θέλουν να πραγματοποιηθεί αυτή η παρέλαση σε ένα περιβάλλον όπου άνθρωποι διαφορετικών εθνοτικών ομάδων και θρησκειών θεωρούν αυτή την πράξη ως ανήθικη και αναξιοπρεπή”.

Και καλεί την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την εξασφάλιση της ειρήνης στη χώρα.

“Έχουμε επανειλημμένα δηλώσει και σήμερα δηλώνουμε ότι αποκηρύττουμε κάθε βία” αναφέρει καλώντας παράλληλα, τους “διεθνείς οργανισμούς και τις τις πρεσβείες που έχουν βρίσκονται στη Γεωργία θα λάβουν υπόψη αυτή την πραγματικότητα και να συμβάλλουν στην πρόληψη της εμφύλιας αντιπαράθεσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων