08/01/2019 08/01/2019 Την Δευτέρα το απόγευμα τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή των Ποιμένων στο Μπεν Τσαχου’ρ στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος με την συμμετοχή πολλών αγιοταφιτών πατέρων. Στο τέλος ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτης κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους παριστάμενους ιερείς για την παρουσία...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2019 - 21:22

Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή των Ποιμένων

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή των Ποιμένων

Την Δευτέρα το απόγευμα τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή των Ποιμένων στο Μπεν Τσαχου’ρ στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος με την συμμετοχή πολλών αγιοταφιτών πατέρων. Στο τέλος ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτης κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους παριστάμενους ιερείς για την παρουσία τους.

 

Φωτογραφίες: Διογένης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων