02/10/2018 02/10/2018 Με την ΑΘΜ, τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο  συναντήθηκε την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, στο Υπουργείο Εξωτερικών. Οι συζητήσεις διήλθαν όλο το φάσμα των θεμάτων που αφορούν και ενδιαφέρουν σήμερα το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ενώ κατά την εγκάρδια συνομιλία, τόσο στο γραφείο του, όσο και στο γεύμα που ακολούθησε, ο κ. Υφυπουργός εξέφρασε...
02 Οκτωβρίου, 2018 - 7:32

Μ. Μπόλαρης: Η Ελλάδα στηρίζει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Μ. Μπόλαρης: Η Ελλάδα στηρίζει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Με την ΑΘΜ, τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο  συναντήθηκε την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Οι συζητήσεις διήλθαν όλο το φάσμα των θεμάτων που αφορούν και ενδιαφέρουν σήμερα το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ενώ κατά την εγκάρδια συνομιλία, τόσο στο γραφείο του, όσο και στο γεύμα που ακολούθησε, ο κ. Υφυπουργός εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της ελληνικής Πολιτείας, τόσο στο Πατριαρχείο όσο και προσωπικά στον Μακαριώτατο. Εξετάσθηκαν οι δυνατότητες αξιοποίησης των προοπτικών του Πατριαρχείου, η συνέχιση αλλά και η ενίσχυση της στήριξης του από την Πολιτεία, καθώς επίσης και οι σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην περιοχή.

Ο Μακαριώτατος συνοδευόταν από τον Γέροντα Αρχιγραμματέα, Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο, τον Ιερολογιώτατο διάκονο π. Μάρκο, και τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Δαμιανό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων